IWOK & GO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 925 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij iWok & Go Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 14:23 Pokebowl niet te eten
15 feb 2024 om 21:46 3 uur moeten wachten tot me eten er was! Nooit meer
9 feb 2024 om 2:17 heel lang wachten en bij aankomst 3menus klets nat onderste boven vervoert alle saus zat in de verpakking daar was bik niet blij mee
6 feb 2024 om 22:52 Nigdy nie jadlem nic gorszego! Czulem tylko cukier i orzechy w makaronie. Trzy kęsy i do kosza, wiecej nie dalem rady zjesc!
28 jan 2024 om 22:09 Not really tasty
28 jan 2024 om 0:05 Snelle correcte levering van heerlijk eten!
25 jan 2024 om 19:31 Heerlijk eten. Lekker warm en snel bezorgd !!
23 jan 2024 om 21:25 Twee besteld. Lekker eten, goed warm.
22 jan 2024 om 20:36 Volgensmij was de groenteboer door de put gezakt. droge bak rijst met kip wat zogenaamd “groot” moest zijn. Uitgelachen door mijn vrienden omdat ik mezelf heb laten uitbuiten door de lokale Chinees.
20 jan 2024 om 21:14 Eten goed en lekker. Bezorgtijd bijna twee uur. De laatste drie keer bezorgtijd belachelijk lang ca. twee uur. Erg jammer, waarschijnlijk laatste keer dat we hier besteld hebben.
20 jan 2024 om 20:00 Goed warm. Op afgesproken tijd.
20 jan 2024 om 19:58 Took way too long. Food was very good but the thuisbezorgd delivery was very bad.