IWOK & GO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij iWok & Go Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 14:52 Eten was lekker kwam warm aan alleen de bezorger fietsten verkeerd maar voor de rest top.
20 jan 2023 om 22:20 Het was heerlijk en gloeiend heet. Deze keer weinig groenten.
17 jan 2023 om 21:29 Gevaarlijk! Vooraf gebeld wat ik het best kan bestellen als ik niet goed tegen gluten kan, sporen kan wel. "Grote noedels zijn glutenvrij". Besteld, ontvangen, ziek geworden. Eigenaar gesproken: hij vindt allergenen niet belangrijk.
14 jan 2023 om 20:13 Verkeerd eten gekregen wachten nog op de juiste bakjes 2,5 uur geleden bestelling geplaatst. En als je belt krijg je iemand aan de lijn die niet tot nauwelijks Nederlands spreekt. Bar en bar slecht
14 jan 2023 om 20:05 Het was echt niet lekker! Heel weinig saus!!!! Jammer
11 jan 2023 om 7:01 half u te laat, geen cashewnoten waar voor betaald was
10 jan 2023 om 0:04 eten was op tijd was lekker maar heb code 7 euro korting niet gehad en wel ingevuld niet netjes
9 jan 2023 om 22:24 Exactly what I ordered, fresh and hot!
4 jan 2023 om 18:26 Goed maar duur
3 jan 2023 om 18:34 Bijna een uur te laat bezorgd. Zeer teleurgesteld in thuisbezorgd. Officiële klacht 5 dagen geleden ingediend nog geen reactie terug gekregen.
1 jan 2023 om 21:40 Eten was gewoon goed raar dat als ik voor bijna 30 euro aan eten bestel nog bezorgkosten moet betalen
1 jan 2023 om 20:33 Eten was hartstikke goed. Alleen raar dat je een toeslag krijgt voor een plastic tas, servicekosten, transactiekosten én bezorgkosten. Beetje veel van het goede